Disney Channel

Disney Channels tv-kanaler er for hele familien.


Vi har tre tv-kanaler: Disney Channel, Disney XD og Disney Junior - og derudover Disney Channel HD.


 Disney Channel - på denne kanal vises der hver dag populære serier for store og små. Hver aften i weekenden kl. 19.00 sendes der familiefilm på kanalen. Her findes alt fra klassikere som Løvernes Konge til nye favoritter som Phineas og Ferb og Shake it up. Kanalen sender hver dag fra kl. 6.00 – 22.00, og alle programmer er synkroniserede eller tekstet til dansk.


Disney XD er tv-kanalen for dem, der elsker action, sport og humor. Her finder man Marvels tegnede serier med superheltene Spider-Man og Iron man, de nye favoritter Phineas og Ferb, humor og intriger i Det søde liv til søs og Kickin’it samt Disney-klassikere som Anders And. Kanalen sender hver dag mellem kl. 6.00-22.00, og alle programmer er synkroniserede eller tekstet til dansk.


Disney Junior tilbyder underholdning, der er særlig tilpasset de 2-7-årige og deres forældre. Serier som Mickeys Klubhus, Jake og piraterne på Ønskeøen og Handy Manny, lærer børnene om tal, forme og engelske ord. Programmer som Art Attack og Doktor McStuffins opmuntrer børnene til at tænke kreativt og hjælpe hinanden. Disney Junior er en reklamefri kanal, som sender mellem kl. 06.00 – 19.00, og alle programmer er synkroniserede til dansk.


Disney Channels tv-kanaler indgår i The Walt Disney Company Nordics virksomhed, der spænder over alt fra biograffilm, dvd, Blu-ray, spil, ABC’s tv-serier, forestillinger og shows til forbrugerprodukter, onlineverdener, bøger og blade. Den danske Disney Channel er også del af det verdensomspændende netværk af tv-kanaler fra Disney, der omfatter over 103 kanaler på 167 markeder.


Velkommen i vores stand!