Nyt fra FDA 20-2015



Tilmelding til FDA Konference og Messe 2015 i Aarhus – senest fredag den 25.9.2015 kl. 12:00
Har du endnu ikke tilmeldt dig til årets store begivenhed, nemlig  FDA Konference og Messe, så får du nu en ekstra mulighed. Hotel Radisson Blu i Aarhus har tildelt FDA,  nogle få ekstra værelser og,  derfor får du mulighed for efter princippet første til mølle at bestille et af disse.

Ønsker du ikke overnatning, men gerne vil deltage i konferencen om fredagen eller udstillingen om lørdagen, er dette også en mulighed.
Fredagens spændende konferenceprogram kan du se ved at klikke på dette link
[FDA Konferenceprogram PDF]

Lørdag har du mulighed for at møde og tale med udstillerne, som glæder sig til at møde dig, og fortælle om alle de muligheder du kan viderebringe til dine medlemmer i foreningen. Der vil tilsvarende være konkurrencer og andre overraskelser som du bare ikke har lyst til at gå glip af.  
Udstillere på FDA-Messen 2015: Stofa, Viacom, Yousee, VerdensTV, TV 2, Telecentret, Evercall, Dansk Kabel TV, CMORE, Canal Digital, A&E Networks, Triax, Panther, Comflex, KK Partner, Viasat, Antenne IP, ASOM-Net, Mobilevalue, Discovery Networks Danmark, National Geographic

Konference, samt morgenmad om fredagen og adgang til Messen om lørdagen, er gratis for FDA Medlemmer.
Du har tidligere modtaget en mail med et link til tilmelding til Konference og Messe som du skal benytte, og kan du ikke finde denne, så er du velkommen til at kontakte projektleder Jeppe Ulrich fra FDA-Messesekretariatet på Mobil: 2345 6777 eller pr. e-mail på messe@fda.dk  - men husk senest i overmorgen fredag inden kl. 12:00


FDA landsmøde søndag den 1. november 2015 - tilmelding, fuldmagt og foreløbig dagsorden
Tilmelding til landsmødet som delegeret, senest fredag den 25.9 kl. 14:00  eller som observatør  senest på dagen,  inden landsmødets begyndelse. [tilmelding til landsmødet] klik her.

Husk at såfremt din forening ønsker at stemme ved fuldmagt, er det påkrævet at den der afgiver en fuldmagt,  forud er registreret som delgeret til landsmødet iht. vedtægterne.

Fuldmagt til Landsmøde 2015 kan findes her:
http://fda.dk/system/files/Dokumenter/fuldmagt_delegeret_2015.pdf 
 
Foreløbig dagsorden for FDA Landsmøde 2015 kan findes her:
http://fda.dk/system/files/Dokumenter/fda_landsmoede_2015_-_foreloebig_dagsorden.pdf


Varsling af markedspriser for TV 2 nichekanalerne gældende  for 2016
FDA har netop modtaget en varsling om de nye priser for TV 2 nichekanalerne for året  2016.
Du kan se de nye priser og vilkår via dette link: [varsling af markedspriser 2016 PDF]
Prisen for TV 2 hovedkanalen, vil i 2016 udgøre kr. 14,50 ekskl. moms.


med venlig hilsen

Carsten Karlsen
landsformand


 Edit