Kursus i EUs Persondataforordning - ASOM-Net

Torsdag, 23 november, 2017 -
10:00 to 16:00
Kursus i EUs Persondataforordning i ASOM-Net
 
Tidspunkt 10.00 - 16.00
Dag 23. november 2017
Sted: Vestergade 4 B, 6600 Vejen
 
EUs nye persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018.
Forordningen har mest været omtalt i pressen på grund af det vanvittigt høje bødeniveau, der lægges op til for de virksomheder og organisationer, der ikke overholder forordningen.
Det er imidlertid ikke meningen med kurset at hoppe med på denne skræmmekampagne, eller slavisk at gennemgå forordningens 173 indledende punkter og efterfølgende 99 egentlige bestemmelser, da mange af disse er helt uden relevans for antenneanlæg.

Formålet er derimod at give bestyrelsesmedlemmerne en grundlæggende introduktion til forordningen med udgangspunkt i, hvad persondata i det hele taget er for en størrelse, og ikke mindst at forsyne Jer med nogle redskaber, som I kan anvende, når I skal i gang med at bringe Jeres anlægs datahåndtering i overensstemmelse med forordningens nye og skærpede krav.

Kurset indeholder en basal gennemgang af grundbegreberne, så I ved, hvad vi taler om, når vi kommer til den vigtige gennemgang af de processer, der ligger foran Jer. Kursets udgangspunkt er, at deltagerne har et meget begrænset – eller slet intet – kendskab til nogen del af emnerne, og vil derudover være tilrettelagt med praktisk anvendelige råd ogvejledninger for øje.

Kurset afsluttes med gennemgang af en konkret ”case” fra en mindre virksomhed.

Pris:
1. deltager – 1.200 kr.
2. deltager fra samme anlæg – 1.100 kr.
3. og øvrige deltagere fra samme anlæg – 1.000 kr.
 
Kursusmateriale udleveres.
Minimumsdeltagerantal er 20 personer. Hvis minimumsantal ikke opnås, forbeholder ASOM-Net sig retten til at aflyse arrangementet.
Der tages forbehold for ændringer.

Tilmelding på mail: tilmelding@asom-net.dk
 
Hilsen
ASOM-Net
Vestergade 4B, 6600 Vejen
Tlf: 44400970
Alle priser er excl. moms