Bliv medlem

Spar penge på kontingentet – for nye medlemmer

FDA ønsker at blive en stærkere organisation.

Ikke for sin egen skyld, men fordi det er nødvendigt med en stærk organisation, til at sikre mulighederne for, at de uafhængige brugerejede antenneanlæg kan vedblive at være et stærkt og reelt alternativ til de kommercielle udbydere af infrastruktur og indholdstjenester.

Den styrke kan vi delvist sikre selv gennem de resultater, vi skaber; via et velredigeret og relevant FDA Orientering - ved at gennemføre et brag af en messe og gennem en masse rugbrødsarbejde i form af eksempelvis høringssvar og nyhedsbreve med relevant og aktuel information til medlemmerne.

MEN …….

Jo flere vi er, jo tungere vejer vi! En organisation med mange medlemmer står stærkere, end en med færre.

……. DERFOR skal FDA have flere medlemmer.

FDAs Hovedbestyrelse har besluttet, at anlæg, som indmelder sig i FDA i 2017 får en rabat på en tredjedel af kontingentet i 2017.
Rabatten modregnes i kontingentbetalingen for 2018. Rabatten forudsætter således at medlemskabet fastholdes også i 2018.

Har du kendskab til et antenneanlæg, som endnu ikke er medlem i FDA, så tag fat i dem og gør opmærksom på muligheden for at blive del af et større fællesskab – til glæde for det enkelte anlæg og til gavn for alle anlæg.

Her kan du regne ud, hvor meget kontingent er for 2017 – og for resten af året;

I kan læse om FDAs øvrige medlemsfordele her.


Vil I være medlem, så udfyld nedenstående blanket med oplysninger om din forening og dernæst formanden og kassereren.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Foreningsoplysninger
Image CAPTCHA
Skriv tegnene der er vist i billedet